Golfclub de Compagnie Veendam

Golfclub de Compagnie

Golflaan 1
9646 DS Veendam

Telefoon: 0598 625272

Golfclub de Compagnie is een prettig ruim opgezette golfclub. Op de 90 hectare vindt u behalve 18 uitdagende holes par 72 A-status een 9-holes par 3 oefenbaan, een chipping area, een puttinggreen en een bijzondere driving range.

De door Gerard Jol ontworpen baan is zeven dagen per week open voor green fee spelers met GVB. Het clubhuis beschikt over allerlei faciliteiten die uw golfdag tot een aangename ervaring maken: ruime kleedkamers met lockers, doucheruimtes, vergaderruimten, opbergruimte voor golfkarren, een café en restaurant, en een terras met uitzicht over het complex, het secretariaat en een golfshop.

Adres Golfclub De Compagnie

Golflaan 1
9646 DS Veendam
Telefoon: 0598 625272

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs