Golfbaan Welschap

Golfbaan Welschap

Welschapsedijk 166
5657 BB Eindhoven

Telefoon: 040 - 251 57 97

Even lekker een balletje slaan op de golfbaan. Samen met uw Caddy professioneel oefenen of gewoon met een aantal vrienden de baan op. U kunt bij Golfbaan Welschap genieten van de intense rust die de banen uitstralen. Door deze rust kunt u zich extra goed concentreren op de afstanden die de golfbal moet afleggen.
Met de deskundige begeleiding van een professionele golfspeler kunt u zelfs leren golfen. Dus mocht u nog nooit hebben gegolfd, maar wilt u wel eens kennis maken met deze leuke sport? Dan kunt u een gratis proefles nemen.

In de Driving Range kunt u eens een balletje proberen. Met 70 plaatsen waarbij u uw slag uitgebreid kunt oefenen hoeft u niet bang te zijn dat er geen plekje meer voor u vrij zal zijn.

Golfbaan Welschap in Eindhoven biedt u tevens diverse mogelijkheden als het gaat om golfen, dit kunt u namelijk ook combineren met hapje en een drankje.
Voor een vaste prijs kunt u gebruik maken van de 18 Holes en kunt u daarna heerlijk ontspannen tijdens een uitgebreid 3 gangen diner.

Adres Golfbaan Welschap

Welschapsedijk 166
5657 BB Eindhoven
Telefoon: 040 – 251 57 97

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland