GaiaZOO Kerkrade

GaiaZOO Kerkrade

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade

Telefoon: 045-5676070

GaiaZOO in Kerkrade ligt in het zuidoosten van de provincie Limburg. In 2005 werd GaiaZOO geopend. GaiaZOO is vernoemd naar Gaia, godin van de aarde. In GaiaZOO reist u in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke dieren.

GaiaZOO Kerkrade

Uiteraard vindt u in dit dierentuin gorilla’s, leeuwen, giraffes en neushoorns. Maar in dit bijzondere park verblijven er ook meer dan honderd verschillende diersoorten. Deze verschillende diersoorten zijn uniek of komen erg weinig voor in andere  dierentuinen.

Zo kunt in GaiaZOO uit het Amazone-regenwoud een boshond treffen en u wandelt rustig over het park? Kijk goed uit! Tijdens deze wandeling kunt u oog in oog komen te staan met wolven, lynxen, rode panda’s en muskusossen!  Ontmoet in de Taiga|Volière Europa’s grootste roofvogel: de machtige monniksgier.

GaiaZOO is ingedeeld in vier thema’s:

  • Savanna
  • Taiga
  • Rainforest
  • Limburg

In GaiaZoo is er ook een binnenspeeltuin voor alle kinderen, en op het park staan alle medewerkers klaar voor alle vragen en vertellen zij u graag alles over de dieren in het park. GaiaZOO werd in 2018 door de ANWB verkozen tot leukste uitje van Nederland!

Bezoek in Kerkrade GaiaZOO, u beleeft een complete wereldreis in één dag!

Adres GaiaZOO Kerkrade

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Telefoon: 045-5676070

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs