FrieslandWheels

FrieslandWheels

Jachtlustweg 45
8563 AC Wijckel

Telefoon: 06 - 22 18 35 96

Trommel al uw vrienden, collega’s, familieleden of buren op, want dit moet u een keer meegemaakt hebben: een toertocht op een solex of e-chopper bij FrieslandWheels.

Sloten is het kleinste stadje in de Elfstedentocht, maar er is van alles te zien en te doen.

Huur een e-chopper bij FrieslandWheels en ontdek het prachtige Gaasterland in Friesland.

Misschien komt u op uw tocht door dit kleine vestingstadje de stadsomroeper wel tegen. In de omgeving zijn allerlei leuke dorpjes, bossen en meren te zien. Solexrijden is nostalgisch ontspannen: op uw solex gaat u niet veel harder dan 25 kilometer per uur, dus u heeft alle tijd om te genieten van het schouwspel dat het Friese platteland u biedt.  Tevens kunt een e-chopper huren om een dag door de omgeving te maken.

U kunt een solexrit of e-chopper rit combineren met bijvoorbeeld skûtsjesilen, boerengolf of midgetgolf, een bezoek aan bierbrouwerij Us Heit, voetbalgolf of zeilen op het Slotermeer.

Adres FrieslandWheels

Jachtlustweg 45
8563 AC Wijckel
Telefoon: 06 – 22 18 35 96

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.