FrieslandWheels

FrieslandWheels

Jachtlustweg 45
8563 AC Wijckel

Telefoon: 06 - 22 18 35 96

Trommel al uw vrienden, collega’s, familieleden of buren op, want dit moet u een keer meegemaakt hebben: een toertocht op een solex of e-chopper bij FrieslandWheels.

Sloten is het kleinste stadje in de Elfstedentocht, maar er is van alles te zien en te doen.

Huur een e-chopper bij FrieslandWheels en ontdek het prachtige Gaasterland in Friesland.

Misschien komt u op uw tocht door dit kleine vestingstadje de stadsomroeper wel tegen. In de omgeving zijn allerlei leuke dorpjes, bossen en meren te zien. Solexrijden is nostalgisch ontspannen: op uw solex gaat u niet veel harder dan 25 kilometer per uur, dus u heeft alle tijd om te genieten van het schouwspel dat het Friese platteland u biedt.  Tevens kunt een e-chopper huren om een dag door de omgeving te maken.

U kunt een solexrit of e-chopper rit combineren met bijvoorbeeld skûtsjesilen, boerengolf of midgetgolf, een bezoek aan bierbrouwerij Us Heit, voetbalgolf of zeilen op het Slotermeer.

Adres FrieslandWheels

Jachtlustweg 45
8563 AC Wijckel
Telefoon: 06 – 22 18 35 96

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.