E-scooterverhuur Bollenstreek

E-scooterverhuur Bollenstreek

Stationsweg 27
2182 BA Hillegom

Telefoon: 06-16720600
E-mail: [email protected]

Ontdek de Bollenstreek op een E-scooter of E-chopper. Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom kun je elektrische scooters en E-choppers voor een dag huren.

Dat is pas een leuk uitje!

E-scooterverhuur Bollenstreek

Ga met een E-scooter of E-chopper met de familie, kinderen of vrienden of ene grote groep een onvergetelijke dag beleven in- en rondom de Bollenstreek.  Ontdek de Bollenstreek, kuststreek en ga Haarlemmermeer ontdekken op een leuke, hippe, snelle en bovendien milieuvriendelijke manier.

Rijd met je gezelschap vanuit Hillegom door de bollenvelden, naar het strand en keer via het circuit van Zandvoort op een e-scooter weer terug door de waterleidingduinen naar de Haarlemmermeer. Zo heb je een mooie tocht op een elektrische scooter in en rondom de Bollenstreek voor een hele dag!

Door de kinderzitjes op de E-scooter kunnen kinderen makkelijk mee op de E-scooter!

Routes door de Bollenstreek

In de zomermaanden kun je in de avonduren een E-scooter huren. Van 19.00 uur tot 22.00 uur rij je op een warme zomeravond de ‘sunsettour’. Rij richting de kust om de zonsondergang mee te pakken.

In het voorjaar kun je met een gids de Bollenstreek ontdekken. E-scooter verhuur regelt dan voor jou een persoonlijke gids. De ervaren gids van Tourz.nl gaat mee op een 3-uur durende tour langs de mooiste plekken in de Duin-en Bollenstreek. Deze tocht is inclusief een bezoek aan de Tulip Experience Amsterdam.

Je kunt met een E-scooter alle kanten op in de Bollenstreek. Wat dacht je van de Tulpen- Dahlia routes of de Strandroutes. E-scooterverhuur Bollenstreek helpt je graag op weg! Voor ieder seizoen zijn er leuke routes beschikbaar.

Heb je interesse in het huren van een E-scooter, E-chopper of elektrische fiets om de Bollenstreek te ontdekken? Dan ben je bij E-scooterverhuur Bollenstreek op de juiste plaats.

E-Bike verhuur

Wil je op pad in de Bollenstreek op een E-bike? Een E-Bike is een kruising tussen een fiets en brommer.  Het grootste verschil met een E-scooter? Op een E-Bike moet je zelf mee trappen! Ga sportief de omgeving verkennen. Huur een E-Bike bij E-scooterverhuur Bollenstreek.

e-bike verhuur bollenstreek

Adres E-scooterverhuur Bollenstreek

In Hillegom staat een ruim aanbod aan scooters voor je klaar!  Wil je op een elektrische scooter of E-chopper de Bollenstreek verkennen of heb je  zin om een tochtje door Zuid-Holland op een e-scooter te maken; alles is mogelijk!

Maak je reservering online of neem contact met op voor meer informatie.

Stationsweg 27
2182 BA Hillegom
=> Telefoon:  06-16720600
=> Email: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs