Dream Flights Groningen

Dreamflights Ballonvaarten

Appelhôf 17
8465 RX Oudehaske

Telefoon: 0513 - 677999

Dreamflights Ballonvaarten waar veel mensen van dromen! Wie wil dat nou niet, op vele bucketlisten staat deze vaak bovenaan, een ballonvaart. Zien hoe de luchtballon zich ontvouwt, het idee even los te zijn van het aardoppervlak, de serene rust en het geweldige uitzicht: en u kunt het meemaken bij Dreamflights.

Een ballonvaart is een prachtig cadeau: voor een huwelijksfeest, voor die hardwerkende vrijwilliger, voor die vrienden die u zo geweldig geholpen hebben, voor het afscheid van een trouwe medewerker, of voor uzelf natuurlijk! Maak het extra bijzonder door te kiezen voor een VIP-vlucht inclusief hapjes en champagne in de lucht, of kies voor een ochtendvlucht met een luchtballon.

Onder u ontwaakt de wereld, mistflarden over het land, vroege vogels die naar hun werk fietsen: een unieke belevenis. Met champagneontbijt! Liever ’s avonds de lucht in? Dat kan natuurlijk ook bij Dreamflights, en als u er een diner bij wilt kan dat ook geregeld worden.

In de provincie Groningen is de stad Groningen de vaste opstijgplaats. In overleg is het ook mogelijk vanaf een door u gekozen locatie op te stijgen. Na afloop krijgt u een traditionele ballondoop met champagne!

Adres Dreamflights Groningen

Appelhôf 17
8465 RX Oudehaske
Telefoon: 0513 – 677999

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs