Bowling Scheveningen

Dolfijn Bowling

Gevers Deynootweg 990-2
2586 BZ Scheveningen

Telefoon: 070 - 354 32 12

Bowlen bij Dolfijn Bowling Scheveningen kan niet anders dan gezellig zijn. Versla je tegenstanders met het aantal omgegooide kegels. Ben jij de gene die er vandoor gaat met de hoofdprijs? Of strijk je met de eer en ben je onverslaanbaar. Laat je vrienden zien dat jij kunt bowlen bij Dolfijn Bowling Scheveningen. Dolfijn Bowling Scheveningen beschikt over 24 bowlingbanen, er is dus altijd wel een bowlingbaan vrij.

Tevens is er de mogelijkheid om bij Dolfijn Bowling Scheveningen te komen eten. Dus wilt u bowlen en eten? Dan heeft Scheveningen het ultieme uitje om samen met vrienden te doen.

U kunt genieten van de specialiteiten die Scheveningen u te bieden heeft. Kies van de kaart of ga gezellig steengrillen.

Adres Dolfijn Bowling Scheveningen

Gevers Deynootweg 990-2
2586 BZ Scheveningen
Telefoon: 070 – 354 32 12

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs