De Nieuwe Kolk Assen

DNK

Weiersstraat 1
9401 ET Assen

Telefoon: 088- 012 8888

Wilt u een filmpje pakken, of met een feestje naar de bioscoop of met je geliefde naar een romantische film? dan is DNK in Assen bij uitstek een goede keuze! Een film in de bioscoop heeft toch altijd nog een bijzonder effect.

Thuis heeft men over het algemeen een iets kleiner tv scherm waarop de film kan worden afgespeeld. In de bioscoop is zo’n scherm al minstens 10x zo groot en het geluid helpt daar ook een handje aan mee. Voor de ouderen onder ons is er 1 keer in de maand op de dinsdag een seniorenbios. De senioren willen ook wel eens een leuke film zien in de bioscoop.

Speciaal voor hen is dit georganiseerd. En ook voor de kleuters is er een speciale dag: de kleuterbios. Speciaal voor de kleintjes die het donker en het harde geluid niet zo leuk vinden, de nog onervaren bioscoopgangers. Zo kunnen ze toch hun favoriete films kijken in de bioscoop.

Theater en Bibliotheek

DNK heeft ook een theater met een zeer uitgebreid programma, kleine maar ook grote voorstelling zoals musicals, toneel of cabaret staan in het programma. Daarnaast is er in het gebouw een bibliotheek gevestigd.

Gaan uw kids naar de bioscoop? Neemt u de tijd en lees een boek in de bibliotheek!

Adres DNK

Weiersstraat 1
9401 ET Assen
Telefoon: 088- 012 8888

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland