Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-ZOO

Zeelandsedijk 12b
5408 SM Volkel

Telefoon: 0413-259 905

Dierenpark Zie-ZOO is een dierentuin in Volkel. De dierentuin ligt vlak naast Vliegbasis Volkel. Dierenpark Zie-ZOO in Volkel is niet ZOOmaar een ZOO. Ze zijn de eerste zorgdierentuin van Nederland, Dierenpark Zie-ZOO is een low-budget park en gespecialiseerd in bijzondere dieren.

Dierenpark Zie-ZOO

In Dierenpark Zie-ZOO vindt je bijzondere dieren en Dierenpark Zie-ZOO biedt werkplaatsen en zorg aan mensen met autisme. Wanneer u een bezoek brengt aan Dierenpark Zie-ZOO kunt u een ontspannen dag vol bijzondere dieren verwachten.

Alle dieren @Dierenpark Zie-ZOO Zo lopen zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving en vindt u dieren uit meer dan zeven verschillende werelddelen. Zo loop je in Zie-ZOO het ene moment tussen de Afrikaanse dieren of wat dacht u van bijzondere dieren uit  Australië, Azië, Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika de Zuidpool.

Kent u bijvoorbeeld de;

  • Sporenschildpad
  • Witruggier
  • Zwartvoet Pinguins
  • Nevelpanter
  • De Aziatische Kleinklauwotter
  • Tayra
  • Yacatan Eekhoorn

Al deze bijzondere diersoorten ziet u in Dierenpark Zie-ZOO. Dierenpark Zie-ZOO is een budget dierentuin en doet er alles aan om de toegangsprijzen zo laag mogelijk te houden. In 2017 is het park uitgeroepen tot het beste uitje van 2017 daarnaast heeft Dierenpark Zie-ZOO het Green Key keurmerk in het hoogste niveau namelijk goud!.

Het park is 365 dagen per jaar geopend! Dagelijks zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 (in de periode april t/m oktober zijn we tot 17.30 open)

Adres Dierenpark Zie-ZOO

Zeelandsedijk 12b
5408 SM Volkel
Telefoon: 0413-259 905

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland