Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

Telefoon: 033-422 71 00

Dierenpark Amersfoort is de meest speelse dierentuin van Nederland!

Dierenpark Amersfoort

In Dierenpark Amersfoort kan iedereen zichzelf een hele dag prima vermaken tussen de dieren, het park is goed toegankelijk voor zowel als volwassene en als kinderen. Voor kinderen zijn er vele speeltuinen waar ze kunnen klimmen, klauteren en spelen tussen de dieren en met name in de vakanties zijn er in dit park veel speciale activiteiten die tegelijkertijd leerzaam zijn. Een leuke activiteit is een ritje op een echte fietsboot, terwijl je dieren bekijkt die op de fietsbootroutes te zien zijn, ben je ook lekker actief!

De centrale ligging van het dierenpark in het midden van Nederland maakt het park goed bereikbaar voor iedereen!

Een bezoek in dierenpark Amersfoort ontdekt er heel erg veel. Wie weet ontdek je wel eitjes in de nesten van de Monniksparkieten en zie je de hyena’s rondrennen! Kinderen kunnen bijna niet verdwalen in het Dierenpark Amersfoort en kunnen daarom klimmen en klauteren over het hele park heen! In het park is er ook een leuke dinobos, deze biedt een mooie route vol bijzondere dinosaurussen! Als het weer wat slechter is kunnen kinderen zich ook op en top vermaken in de overdekte speeltuinen.

Adres Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Telefoon: 033-422 71 00

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs