Diamant Museum Amsterdam

Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8
1071 CZ Amsterdam

Telefoon: 020-3055300

U heeft het Rijksmuseum en het Van Gogh museum nu wel gezien? Breng dan het Diamant Museum in Amsterdam eens een bezoekje!

Diamant Museum Amsterdam

In dit prachtige museum ontdekt u de reis die diamanten afleggen. Van 200 kilometer onder het aardoppervlak naar de ring om uw vinger of het sieraad om uw hals! Dit interessante verhaal wilt u zeker niet missen. Hier in Noord-Holland kunt u talloze beroemde diamanten aanschouwen, u ontmoet er diamantspecialisten en u ziet de kleinste briljant geslepen diamant ter wereld. Heeft u alles bekeken, dan kunt u genieten van een drankje in de koffiecorner en een mooi aandenken kopen in de museumwinkel.

Tot ziens bij het Diamant Museum Amsterdam in Noord-Holland!

Adres Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8
1071 CZ Amsterdam
Telefoon: 020-3055300

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs