Diamant Museum Amsterdam

Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8
1071 CZ Amsterdam

Telefoon: 020-3055300

U heeft het Rijksmuseum en het Van Gogh museum nu wel gezien? Breng dan het Diamant Museum in Amsterdam eens een bezoekje!

Diamant Museum Amsterdam

In dit prachtige museum ontdekt u de reis die diamanten afleggen. Van 200 kilometer onder het aardoppervlak naar de ring om uw vinger of het sieraad om uw hals! Dit interessante verhaal wilt u zeker niet missen. Hier in Noord-Holland kunt u talloze beroemde diamanten aanschouwen, u ontmoet er diamantspecialisten en u ziet de kleinste briljant geslepen diamant ter wereld. Heeft u alles bekeken, dan kunt u genieten van een drankje in de koffiecorner en een mooi aandenken kopen in de museumwinkel.

Tot ziens bij het Diamant Museum Amsterdam in Noord-Holland!

Adres Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8
1071 CZ Amsterdam
Telefoon: 020-3055300

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs