De Zilveren Maan

De Zilveren Maan

Groot Oever 9
7707 PV Balkbrug

Telefoon: 0523 - 234 807

Heerlijk overnachten, dat doet u bij De Zilveren Maan. De Zilveren Maan is gehuisvest in een exclusieve Saksische boerderij in natuurgebied Het Reestdal, gelegen op de grens tussen Drenthe en Overijssel. In 1980 is de boerderij in traditionele stijl herbouwd waarbij veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

U krijgt hier onderdak met een spiritueel en zeer gastvrij karakter. Word uitgerust wakker te midden van vogelgekwetter en rondgrazende koeien in de omgeving. U kunt hier zowel individueel als met groepen tot 14 personen terecht, al vanaf 1 nacht. Een behaaglijk onderkomen voor familiebijeenkomsten, groepen en recreanten.

Ook mantelzorgers die behoefte hebben aan ontspanning en rust kunnen hier tegen een vrijwillige bijdrage een tijdje ontspannen en de dagelijkse zorgen achter zich laten. Daarnaast behoren ook een bedrijfspresentatie en teambuilding tot de mogelijkheden van De Zilveren Maan.

Adres De Zilveren Maan

Groot Oever 9
7707 PV Balkbrug
Telefoon: 0523 – 234 807

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland