De Tamboer Hoogeveen

De Tamboer Hoogeveen

Theater Congrescentrum de Tamboer Hoogeveen heeft een uitgebreid programma voor jong en oud!

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen

Telefoon: 0528-280180

De Tamboer Hoogeveen programmeert ca.200 voorstellingen per seizoen. In de programmering kom je van alles tegen. Cabaret, toneel, musical maar ook klassieke concerten en kindervoorstellingen. De Tamboer heeft een grote zaal  met 800 zitplaatsen daardoor kunnen er ook grootschalige producties worden geprogrammeerd.  In de kleine zaal zijn 475 zitplaatsen deze zaal is eveneens volledig voorzien van alles wat nodig is en geschikt voor theater- en evenementenproducties.

De Tamboer is ook geschikt voor evenementen- en congrescentrum voor grote en kleinere bijeenkomsten variërend van roadshows, bedrijfsfeesten en congressen tot vergaderingen, recepties, trouwerijen en zelfs gedenkwaardige begrafenis uitvaarten.

Jaarlijks zijn er meer dan 100.000 gasten uit stad en regio die naar De Tamboer voor theatershows, concerten, festivals en (verhuur)evenementen gaan.

Adres De Tamboer Hoogeveen

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen
Telefoon: 0528-280180

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.