De Strandhoeve Baarlo

De Strandhoeve Baarlo

Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo

Telefoon: 0527-203791

Diverse activiteiten voor een ultiem bedrijfsfeest, familiedag, vrijgezellenfeest of misschien wel een hele vrijgezellendag.

Activiteiten als boogschieten, paintball, Ik hou van Holland, Wie is de Mol of een GPS tocht behoren tot het ruime aanbod van De Strandhoeve. De Strandhoeve is gelegen in een mooie omgeving die de perfecte gelegenheid biedt om een actief uitje te organiseren.

Leer elkaar beter kennen en kijk of u echt zo goed kunt samenwerken. Een bedrijfsuitje of familiefeest is prima te combineren met een overnachting bij Bed & Breakfast De Strandhoeve of een heerlijke barbecue. Een dag om nooit te vergeten!

Adres De Strandhoeve Baarlo

Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo
Telefoon: 0527-203791

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.