Orchideeen Hoeve

De Orchideeën Hoeve

Op zoek naar een leuk uitje in de provincie Flevoland? Heeft u al eens aan De Orchideeën Hoeve gedacht? Hier in Flevoland vindt u een aantal prachtige tropische thematuinen, waaronder een Taiwanese tuin en een Vlinder Vallei.

Beleef een werelds dagje uit in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.

De Orchideeën Hoeve

Zoals de naam natuurlijk al zegt, vindt u hier honderden soorten prachtige orchideeën. Ook fladderen er de meest schitterende vlinders rond. Verder zijn er tropische vogels, reptielen en koikarpers. Vergeet de bijbehorende winkel geen bezoekje te brengen, want ook daar vindt u prachtige dingen! De Orchideeën Hoeve: een tropisch paradijs in Flevoland!

100 jaar!

De Orchideeën Hoeve bestaat in 2019 100 jaar! In het park staan de meest grappige, bijzondere, mooie en inspirerende planten, dieren en plekjes speciaal in de spotlight. Bent u klaar om de toppers te ontmoeten?Het hele jaar is er van alles te doen in de Orchideeën Hoeve. Volgt u er bijvoorbeeld een leuke workshop of gaat u naar de Jungelshow. Neem deel aan een leuke workshop of speurtocht! In De Orchideeën Hoeve kunt u de hele dag genieten!

Bekijk wat er zoal te doen is in De Orchideeën Hoeve

Je kunt je favoriete orchidee thuis laten bezorgen of een dagje Orchideeën Hoeve cadeau doen. In de orchideeënwebshop vind je een ruim assortiment aan orchideeën, verzorgingsproducten en cadeaubonnen. Heb je hulp nodig bij de verzorging van orchideeën? Lees de praktische verzorgingstips en laat jouw orchidee stralen!

Adres De Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Telefoon: 0527 – 202 875

 

Meer uitjes