De Oranjerie Zeijen

De Oranjerie – Woon- en tuindecoraties

Noorderstraat 1
9491 AJ  Zeijen

Telefoon: 0592 - 291 671

Middenin het prachtige landschap van Drenthe vindt u De Oranjerie. Hier kunt u terecht voor allerhande woon- en tuinaccessoires en exclusieve cadeaus.

De Oranjerie is uw bezoekje meer dan waard want u vindt hier een uitgebreid assortiment bijzondere brocante en landelijke artikelen. Waarvoor kunt u hier allemaal terecht? Mooie oude koffers en tassen, bloempotten, lantaarntjes, diademen, servies, oude prenten…

Er is voor ieder wat wils!

Naast een mooie winkel is er ook een gastenverblijf, een koffie- en theeschenkerij en worden er seizoensgebonden themaweken en exposities gehouden. Ook kunt u terecht in de webshop, om totaal op uw gemak en op elk tijdstip te kunnen winkelen. Graag tot ziens bij De Oranjerie!

Adres De Oranjerie Zeijen

Noorderstraat 1
9491 AJ Zeijen
Telefoon: 0592 – 291 671

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.