De Jachthoeve

Een unieke beleving op een bijzondere locatie.

Roekelse Zandweg 7a
6733BS Wekerom

Telefoon: 06 83 99 53 78
E-mail: [email protected]

Een pluktuin, theeschenkerij en boerderijwinkel in Gelderland.

De Jachthoeve

De Jachthoeve is een zorgboerderij, bloemen en fruit pluktuin, boerderijwinkel en vooral een unieke beleving op een bijzondere locatie aan de rand van het bos bij Wekerom, Gelderland. De rustige en ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je tot rust komt en je ook echt even ‘weg’ bent!

Een leuk uitje voor het hele gezin! Kom frambozen, bramen en bessen plukken en geniet van het samen buiten zijn. Pluk je ook een mooi boeket bloemen? De speurtocht zorgt er voor dat alle leden van het gezelschap zich prima vermaken tijdens hun bezoek aan De Jachthoeve.

De medewerkers van de zorgboerderij schenken graag een heerlijk kopje koffie of thee en serveren deze het liefst met onze zelfgebakken appeltaart. In onze boerderijwinkel vind je de leukste cadeaus en de lekkerste jam, appels, peren, eieren, noten, thee, chocolade en lokale honing.

De Jachthoeve is aangesloten bij Stichting Rustpunt. Je kunt tijdens een wandeling of fietstocht hier pauzeren en een kopje thee of koffie en appeltaart nuttigen.

Contact De Jachthoeve

Roekelse Zandweg 7a
6733BS Wekerom

Telefoon: 06 83 99 53 78
Email: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs