Corpus

CORPUS

CORPUS, daar leer je alles over jezelf!

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest

Telefoon: 071-75 10 200

In CORPUS beleeft u in 55 minuten de reis door de mens! CORPUS is een unieke beleving.

CORPUS

In CORPUS wordt iedereen wordt begeleid door een audiotour en loop je in groepen de reis door de mens. Het is dan alsof je door je eigen lichaam loopt.

Tijdens deze bijzondere reis leer je alles over de mens en dus ook over jezelf. De reis door je lichaam met leuke interactieve gedeeltes. Diverse testjes en spelletjes. Loop Door het lichaam via diverse menselijke organen waaronder de baarmoeder, de darmen, de longen, het hart, het hoofd, met de mond, de neus en het oor en uiteindelijk de hersenen.

CORPUS is een leuk uitje voor groepen en scholen!

CORPUS is niet te missen! Het gebouw is namelijk gevestigd langs de snelweg de A44 afrit Leiden met daarin een 35 meter hoog zittend model van een menselijk lichaam. Het gebouw is ook geschikt voor congressen.

Adres CORPUS

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs