CODA

CODA Apeldoorn

Een kruisbestuiving tussen kunst literatuur en geschiedenis.

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

Telefoon: 055 526 84 00
E-mail: [email protected]

Met een museum, bibliotheek, archief, ExperienceLab en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn.

Hier ontdek je de mooiste verhalen, beleef je de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe, proef je van kunst en cultuur, vind wat je zoekt en word je verrast door dat wat je niet zocht.

CODA Museum Apeldoorn – bruisend cultureel centrum in het hart van de stad

CODA Apeldoorn

CODA presenteert het hele jaar een gevarieerd tentoonstellingsprogramma. In onze programmering komen altijd elementen terug uit onze kerncollecties: papier, sieraden en de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe verbinden aan de actualiteit en aan de wereld van vandaag.

Onze programmering bieden we aan in CODA, online en op locatie. CODA Paper Art behoort in de oneven jaren tot de hoogtepunten en toont papierkunst in de volle breedte, variërend van kleine kunstwerken en objecten tot levensgrote installaties die in de hoge, lichte ruimte van CODA perfect tot hun recht komen.

Met het ExperienceLab biedt CODA jong en oud, professionals uit de kunstensector, makers, bezoekers, studenten, leerlingen en het bedrijfsleven de mogelijkheid te ontdekken, leren, maken en ontmoeten. CODA ExperienceLab bestaat uit een showroom in CODA Museum en diverse innovatielabs in CODA Centrale Bibliotheek waar een wereld voor je opengaat! Ook online staat CODA ExperienceLab garant voor een prikkelend programma.

Meer weten over de tentoonstelling, CODA ExperienceLab en de programmering? Ga dan naar www.coda-apeldoorn.nl en www.coda-apeldoorn.nl/experiencelab of boek je ticket op www.coda-apeldoorn.nl/tickets.

Op de hoogte blijven? Volg CODA dan op de socials (@codaapeldoorn) en schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief.

Contact CODA Apeldoorn

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

Telefoon: (055) 526 84 00
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Foto credit: Petra Appelhof

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs