Canal Motorboats Amsterdam

Canal Motorboats

Zandhoek 10 A
1013 KT Amsterdam

Telefoon: 020-4227007

Canal Motorboats is het oudste bootverhuurbedrijf van Amsterdam en verhuurt al sinds jaar en dag zelfstandig te varen sloepen, waar u zonder vaarbewijs en op uw eigen tempo door de Amsterdamse grachten vaart. In onze elektrische boten is er plaats voor 7 personen en u mag uiteraard uw eigen eten en drinken meenemen.

De verhuurlocatie van Canal Motorboars ligt aan de Zandhoek dat op 3 minuten varen van de Prinsengracht en op nog geen 15 minuten lopen van het Centraal station gevestigd is.

U kunt bij Canal Motorboats zelf bepalen hoe lang u wilt varen er zit geen minimum of maximum aan uw vaartocht, na onze duidelijke en deskundig uitleg vaart u de grachten op als een ervaren Kapitein. Onze scherp geprijsde tarieven en het feit dat wij elke dag geopend zijn van 10.00 ’s ochtends tot 22.00 “s avonds, staat niets u in de weg voor een geweldige dag op de Amsterdamse grachten.

Adres Canal Motorboats

Zandhoek 10 A
1013 KT Amsterdam
Telefoon: 020-4227007

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs