Camping De Waps

Camping De Waps

Fonteinwei 14
8567 JT Oudemirdum

Telefoon: 0514 - 571 437

In Friesland, middenin hartje Gaasterland, vindt u camping De Waps. Bos, water en weide, dat is wat u bij deze camping zult vinden. Camping De Waps is een prachtige camping voor kinderen en volwassenen. U vindt hier ruime kampeerplaatsen, met veel privacy en beschutting, waar u uitstekend kunt overnachten in tent, caravan of trekkershut.

De camping biedt verschillende faciliteiten, zoals een mooie lounge waar u terecht kunt voor een lekker wijntje of biertje of om een krantje te lezen. Ook is er wifi en luxe, verwarmd sanitair zonder douchemuntjes. In de zomer is er een leuk animatieprogramma voor de kinderen, en tevens zandstrandjes aan het IJsselmeer om te zwemmen.

Ook zijn er elke dag vers gebakken broodjes om af te halen! Bij de ANWB-beoordeling krijgt deze camping in Friesland een ruime acht. Camping De Waps in Friesland: dé camping voor gezinnen met kinderen en voor mensen die van rust houden.

Adres Camping De Waps

Fonteinwei 14
8567 JT Oudemirdum
Telefoon: 0514 – 571 437

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland