Bootverhuur Zoutkamp

Bootverhuur Zoutkamp

Beleef de vrijheid, Neem het roer in eigen handen!

Strandweg 17
9974 SM Zoutkamp

Telefoon: 0621588756
E-mail: [email protected]

Wil je even heerlijk uitwaaien op het Lauwersmeer? Of wil je op ontdekkingstocht door Groningen over de diepen en maren.

Neem het roer in eigen handen en geniet van de mooie natuurlijke omgeving. Wie weet spot je wel een Zeearend of een Lepelaar.

Een perfecte dag varen begint bij Bootverhuur Zoutkamp.

Bootverhuur Zoutkamp

Bootverhuur Zoutkamp heeft prachtige sloepen te huur. Alle sloepen zijn volledig uitgerust, met afneembare cabrioletkap, uitritsbare ramen, zitkussens en rugrol. Dit geeft extra comfort zowel op koude dagen als zonnige dagen.

De sloepen kun je voor een hele of halve dag huren bij Bootverhuur Zoutkamp. Verblijf je langer in de omgeving en wil je de boten ook voor een midweek of weekend huren. Alles is mogelijk in overleg.

Bootverhuur Zoutkamp heeft mooie vaarroutes voor je klaar liggen. Op de routes kom je langs prachtige plekjes die je zeker moet ontdekken! Uiteraard kun zelf bepalen waar je reis naar toe gaat, je staat immers zelf aan het roer. De boten liggen in jachthaven Hunzegat, strandweg 17 Zoutkamp. Van daaruit begint ook jouw reis met de boten.

Reserveer altijd van tevoren dan wordt je niet teleurgesteld!

Bekijk hier het aanbod

Adres Bootverhuur Zoutkamp

Jachthaven Hunzegat
Strandweg 17
9974 SM
Zoutkamp

+31 (0) 621588756 | Ook WhatsApp
[email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland