Bonnefanten Museum

Bonnefantenmuseum Maastricht

Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht

Telefoon: 043-3290190

Het bekendste museum van Maastricht, dat is natuurlijk het Bonnefantenmuseum. Dit museum ziet u niet snel over het hoofd! Met zijn moderne gebouw is het een van de belangrijkste moderne ‘landmarks’ van Maastricht.

Twee belangrijke pijlers van het Bonnefantenmuseum zijn middeleeuwse kunst en moderne kunst. U vindt hier regelmatig wisselende collecties en tentoonstellingen, en er is altijd een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils dus, in het Bonnefantenmuseum in Maastricht in Limburg! Interessant om te bezoeken tijdens een weekendje weg, dagje weg of dagje uit in Limburg.

Adres Bonnefantenmuseum Maastricht

Avenue Ceramique 250
6221 KX Maastricht
Telefoon: 043-3290190

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs