Boerengolfbaan Het Landschap

Verlengde Landschapsweg 1
7845 TS Holsloot (Veenoord)

Telefoon: 0591 - 553 58 5

U wilt weleens iets anders doen dan standaard midgetgolfen? Wat dacht u van een middagje boerengolf spelen bij Boerengolfbaan Het Landschap in Drenthe? Dat is een origineel uitje dat u niet snel zult vergeten! Kom met uw collega’s, vrienden, gezin of zelfs hele familie naar Drenthe en laat zien wie er de beste is. Boerengolf is een hartstikke leuk uitje voor zowel jong als oud. U speelt het in een weiland waar de koeien staan te grazen, dus pas op voor de koeienvlaaien!

U kunt bij Het Landschap na het boerengolfen ook nog eens gezellig borrelen, dineren en feesten als u dat wenst. Tot ziens bij boerengolfbaan Het Landschap in Drenthe!

Adres Boerengolfbaan Het Landschap

Verlengde Landschapsweg 1
7845 TS Holsloot (Veenoord)
Telefoon: 0591 – 553 58 5

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.