Best Western Hotel Restaurant Aduard

Best Western Hotel Restaurant

Friesestraatweg 13
9831 TB Aduard

Telefoon: 050 - 4031400

Best Western Hotel Restaurant Aduard vindt u tussen de uitgestrekte weilanden van Groningen. Best Western Hotel Restaurant Aduard ligt vlakbij de stad Groningen en is dus een ideale overnachtingsplaats om een stedentrip te combineren met de rust van de natuur. Best Western Hotel Restaurant Aduard, onlangs vernieuwd en uitgebreid, biedt zijn gasten alles voor een comfortabel verblijf.

U vindt hier een gezellige bar, voortreffelijk restaurant, zonnig terras en een multifunctionele zaal voor feesten of vergaderingen. Schuif aan in het restaurant van dit hotel en geniet van de heerlijke gerechten die u voorgeschoteld krijgt. In het restaurant wordt hoofdzakelijk met streekgerechten gewerkt, het lams en rundvlees is dan ook afkomstig van eigen boerderij en diervriendelijk geweid.

Overnachten kunt u in de prima kamers, en natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een lekker ontbijtje. Dit hotel in de provincie Groningen heeft zeer gastvrije medewerkers die u graag in de watten leggen!

Adres Best Western Hotel Aduard

Friesestraatweg 13
9831 TB Aduard
Telefoon: 050 – 4031400

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs