Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo

Langeweegje 10-A
4434 NE Kwadendamme

Telefoon: 0113-649729

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!

Berkenhof Tropical Zoo

In de Berkenhof Tropical Zoo zijn er meer dan 50 tropische diersoorten te bewonderen! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst? Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn de dieren in Berkenhof Tropical Zoo ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren.

De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

Tropische vlinders

Ook zijn er in Berkenhof Tropical Zoo vele prachtige tropische vlinders te bewonderen! Van ongeveer eind maart/begin april t/m november/december fladderen de juweeltjes rond op zoek naar nectar in de vele bloemen.  Vlinders zijn inmiddels een groot onderdeel geworden van de gehele dierencollectie Berkenhof Tropical Zoo.

Fossielenmijn

Ga ook ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino’s. Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht.
Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Voor de kinderen is er een spannende Oertijd speurtocht uitgezet.

Kidsjungle en Buitenspeelbos

De kindjes kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. De kinderen wanen zich echt Indiana Jones voor één dag.

Adres Berkenhof Tropical Zoo

Langeweegje 10-A
4434 NE Kwadendamme
Telefoon: 0113-649729

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs