Bed & Breakfast Erve Naatsboer

Rust, natuur en culinaire exclusiviteit bij Bed & Breakfast Erve Naatsboer in Overdinkel.

Goormatenweg 45
7586RV Overdinkel

Telefoon: 0535381949
E-mail: [email protected]

Bed & Breakfast in Nijverdal met een duurzaam karakter.

Bed & Breakfast Erve Naatsboer

Kom gastvrij overnachten in de vier generaties oude woonboerderij in Overdinkel. Waar verwennerij nog héél gewoon is! Slaap in een gerestaureerde boerderij waar je de beschikking hebt over een ruim voorhuis met grote woonkamer, keuken (koken niet mogelijk), twee slaapkamers, apart toilet en een ruime douche.

Buiten geniet je van prachtig weids uitzicht, wilde dieren en van een eigen terras met mooie bloementuin. In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd met zoveel mogelijk streekgebonden en biologische producten. Van het ontbijt kun je ook een lunch samenstellen.

In het groen staat tevens een Finse Cottage, een unieke Bed & Breakfast zonder prikkels van buiten, maar met een luxe boxspring en een klein keukentje. De privébadkamer zit in het hoofdgebouw op 25 meter lopen. Ontdek de omgeving vanuit de prachtige kamers van Bed & Breakfast Erva Naatsboer.

Contact Bed & Breakfast Erve Naatsboer

Goormatenweg 45
7586RV Overdinkel

Telefoon: 0535381949

Bezoek de website

Foto: Bedandbreakfast.nl

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.