Waalhoeve

B&B en Wellness de Waalhoeve

B&B en Wellness de Waalhoeve in Angerlo staat garant voor rust, ruimte en relaxen.

Ganzepoelweg 7
6986CM Angerlo

Telefoon: 06 47990954
E-mail: [email protected]

Overnachten in je eigen Wellness suite. Wellness De Waalhoeve in Angerlo staat voor Rust, Ruimte en Relaxen.

B&B en Wellness de Waalhoeve

In het buitengebied van Hanzestad Doesburg kan je komen relaxen met diverse arrangementen. De Wellness is voorzien van diverse sauna’s, een heerlijk warme jacuzzi, een stoomcabine en bij te reserveren minibar met heerlijke lokale proeverij planken direct van de lokale boerderijen. Incl. handdoeken, badjassen en natuurlijke producten zoals een fijn geurende scrub- en douche producten.

Naast deze privesauna kan je ook (Duo) massages in de Salon reserveren. Wat dacht je van een Relaxte rug-nek-schouder massage incl. rug pakking van 50 minuten of een de luxe variant van 90 minuten met extra gezichtsmassage, voetenscrub-voetreflexmassage en een meditatie voor een gezonde geest.

Ook in een combinatie arrangement met aansluitend de prive wellness kan je optimaal relaxen.

Wil je ook overnachten dan staat de suite voor je klaar waarbij je om 19.00 uur kan inchecken en de gehele Wellness bij je suite, geheel prive, kan gebruiken tot de volgende dag 10.00 uur. Een heerlijk streekproducten ontbijt of massage kan worden bijgeboekt om daarna het mooie Doesburg te verkennen.

Contact B&B en Wellness de Waalhoeve

Ganzepoelweg 7
6986CM Angerlo

Telefoon: 06 47990954
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs