bastin hotel apeldoorn het loo

Bastion Hotel Apeldoorn-Het Loo

Best Western Hotel het Loo is een gemoderniseerd hotel waar u geheel tot rust zult komen. Het Hotel heeft tevens een lange en koninklijke geschiedenis en kijkt uit over de prachtige tuinen van Paleis het Loo. Wanneer u gaat overnachten bij Best Western Hotel het Loo in Apeldoorn zult u overnachten in luxe waar u niets tekort zult komen. De receptie is 24 uur per dag beschikbaar en heeft zeer comfortabele kamers.

Wanneer u gaat dineren kunt u kiezen voor een uitgebreid à la Cartemenu in het sfeervolle restaurant van Best Western Hotel het Loo in Apeldoorn. Ook biedt dit hotel u een binnenzwembad met een Turks stoombad en health-club.

Adres Bastion Hotel Apeldoorn-Het Loo

Loolaan 556
7315 AG Apeldoorn
Telefoon: 055 579 1255

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.