Baron Theater Opende

Baron Theater Opende

Baron Theater in het Groningse Opende is een klein en intiem theater.

Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Telefoon: 0594-6599550

Baron Theater ligt in het Groningse plaatsje Opende. Baron theater is ontstaan als bottom up initiatief van de Bicycle Showband Crescendo. Doel van het Baron Theater is dicht bij de omgeving staan. Dit gebeurt door het bijdragen aan een prettige en culturele leefomgeving.

Baron Theater Opende

Het BaronTheater bestaat sinds 2012. Het sfeervolle theater wil gedifferentieerde podiumkunsten aanbieden. De theaterzaal biedt door de inrichting een direct contact tussen het publiek en artiesten. Met het theater hopen we een ontmoetingsplaats te realiseren voor jong en oud. Het theater draait zonder overheidsgelden en volledig op vele vrijwilligers. In het Baron Theater is er jaarlijks een gevarieerd aanbod in de programmering, voor jong en oud: muziek, zowel klassiek als modern, concerten, cabaret, toneel, literaire avonden, voorstellingen voor families en kinderen. Ook voor congressen, filmavonden, besloten verhuur zijn er goede faciliteiten

Baron Theater heeft jaarlijks een leuk en veelzijdig theaterprogramma

Adres Baron Theater

Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)
Telefoon: 0594-6599550

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs