Balls and Arrows Lelystad

Balls and Arrows Lelystad

Het grootste combatpark van Nederland bezoek je in Lelystad bij Balls and Arrows.

De Serpeling 210
8219 PZ Lelystad

Het grootste combatpark van Nederland bezoek je in Lelystad bij Balls and Arrows.

Balls and Arrows Lelystad

Paintballen of Airsoften op het grootste combatpark van Nederland? Kijken wie de scherpschutter is van de groep? Dan is Balls and Arrows Lelystad de plek voor jou!

Op een terrein van ruim 15 hectare zijn diverse airsoft- en paintballvelden ingericht. De velden variëren in opzet en grootte, zodat zowel grote als kleine groepen een spannend en uitdagend spel kunnen spelen. Iedere zondag wordt voor de open Skirms het totale airsoftterrein van 150.000 m2, vol mooie schuilplaatsen, gebruikt.

Balls and Arrows Lelystad biedt ook ruimte voor workshops/teamuitjes. Leerzame en inspirerende teamuitjes, waarin aandacht is voor reflectie, samenwerking, verbinding en teamontwikkeling. Je kunt je eigen arrangement op maat samenstellen, door middel van verschillende werkvormen, zoals workshops en activiteiten in het bos.

Adres Balls and Arrows Lelystad

De Serpeling 210
8219 PZ Lelystad

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.