Autohopper Meppel

Autohopper Meppel

Leonard Springerlaan 32-C
7941 GX Meppel

Telefoon: 06-57181162
E-mail: [email protected]

Autohopper Meppel, de no-nonsense autoverhuurder

Autohopper Meppel

Wil je gezellig een dag of weekend toeren door de prachtige provincie Drenthe? Huur een auto of (9-persoons) bus bij Autohopper Meppel!

Bij Autohopper in Meppel tref je altijd de nieuwste auto’s. Reserveer eenvoudig en snel 24 uur per dag online op www.autohopper.nl/meppel. Je vindt Autohopper op nog geen 5 minuten lopen van het NS-station van Meppel, ideaal dus om te combineren met het openbaar vervoer. Uiteraard is het ook mogelijk om een langere periode een auto of bus te huren.

Het aanbod is groot, heb je een kleine auto nodig of een ruime station, een 6 persoons bus/auto of zelfs een 9 persoons bus voor een vakantie of trip door Nederland? Dan is Autohopper Meppel de juiste autoverhuurder voor jou. Tevens verhuurd Autohopper een brede range bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. No nonsens, scherpe tarieven, transparantie voorwaarden en zonder adders onder het gras.

Hop Hop naar Autohopper Meppel!

Leonard Springerlaan 32-C
7941 GX Meppel
=> Telefoon:  06-57181162
=> Email: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland