Auto- en wandelrally RLLY

Auto- en wandelrally RLLY

Autorally of een wandelrally; test jouw navigatieskills!

Autorally of een wandelrally; test jouw navigatieskills!

Auto- en wandelrally RLLY

Uitdagende navigatiegames voor 1 tot 5 personen.

Ontdek bijvoorbeeld de veluwe met een mooie autorally of ga op verkenning in de stad met een wandelrally van RLLY. Met jonge kinderen op pad? Kies dan voor een gezinstour.

Ben jij op zoek naar een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, je familie, gezin of collega’s? Ga dan voor een Navigatiegame van RLLY! Je gaat met maximaal 5 personen op pad: je hebt keuze uit bijvoorbeeld een autorally die je de mooiste plekken van de veluwe laat zien, de Midden-Nederland autorally of verschillende wandelrally’s in steden.

Download de app van RLLY en krijg telkens nieuwe aanwijzingen en opdrachten om bij het volgende punt op de routekaart te komen. Je weet van tevoren niet waar je naartoe gaat en waar je zult eindigen. Je zult alle opdrachten dus correct moeten uitvoeren om verder te komen. Onderweg kom je langs mooie gebouwen en prachtige natuur. Je kijkt je ogen uit!

App Auto- en wandelrally RLLY

Download de app voor IOS

Download de app voor Android

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs