Restaurant Auberge Nassau

Auberge Nassau Eindhoven

Wilhelminaplein 14
5611 HE Eindhoven

Telefoon: 040-244 73 21

Aan het Wilhelminaplein in het centrum van Eindhoven staat een pand, in dat pand kunt u heerlijk eten. Eten, genieten en eigenlijk niet genoeg kunnen krijgen van het eten… Als u dit hoort heeft u het vast over Auberge Nassau.

Uw smaakpappillen zullen er spontaan van op hol slaan. Auberge Nassau laat u verrassen met Franse specialiteiten en hefet een gezellige informele Franse sfeer. Wanneer u gezellig een avondje uit wilt met uw collega’s/ familie of vrienden dan kunt u vol op genieten bij Auberge Nassau in Eindhoven. Lunchen en dineren, iedere dag verse producten uit het zon overgoten Frankrijk.

Auberge Nassau biedt u een culinaire verrassing om te delen met uw collega’s/ vrienden of familie. Dit wilt u niet missen. U hoeft voor de Franse keuken niet perse naar Frankrijk, Auberge Nassau haalt Frankrijk gewoon naar Eindhoven in de provincie Noord-Brabant.

Adres Auberge Nassau Eindhoven

Wilhelminaplein 14
5611 HE Eindhoven
Telefoon: 040-244 73 21

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland