Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland (kortweg Toverland) is een deels overdekt attractiepark in het Nederlandse Sevenum.

Toverland

De magie van Attractiepark Toverland begon ooit tijdens een Nederlandse regenbui. Toen oprichter dhr Gelissen op een pretpark liep en er regen uit brak ontstond er bij hem het idee om een overdekte attractiepark te realiseren en dat is in de loop der jaren uitgegroeid tot Attractiepark Toverland.

In Toverland zijn er meerdere thema’s die uitgebreid bezocht kunnen worden met vele verschillende attracties. Spring in de De Wunderwald! Wunderwald is een spectaculaire bobsleebaan of wat dacht u van een crazy wildwaterbaan. Of stap in de eerste motorachtbaan Booster Bike van de wereld!

Ook is er in Toverland de snelste, grootste en langste houten achtbaan Troy in themagebied Ithaka . Met deze spectaculaire achtbaan zette het attractiepark zich definitief op de kaart. Troy raast met zijn 90 km per uur en over de ruim één kilometer lange baan en is de nummer 1 van menig achtbaanfan! Verder is het Griekse mythologische themagebied rondom Troy uitgebreid met het schommelschip Scorpios en de Paarden van Ithaka, waar de jongste gasten een ritje per paard kunnen maken.

Themagebieden

Toverland is onderverdeeld in diverse thema gebieden. In het thema de Magische Vallei zijn er magische attracties, waaronder de draaiende achtbaan Dwervelwind en de 450 meter lange wildwaterbaan Djengu River. Bezoekers reageren enthousiast op de betoverende werking van de Magische Vallei. Hiermee won Toverland een hele mooie prijs. De Zoover publieksprijs voor ‘Leukste attractiepark van Nederland’ won Toverland in 2013.

in 2018 zijn er nog twee themagebieden geopend in Toverland waardoor een bezoek aan Toverland magischer is dan ooit! Het themagebied Port Laguna en Avalon. Bezoekers kunnen hun eigen magie ontdekken door zélf te toveren in Port Laguna, op zoek te gaan naar de bron van het eeuwige leven in boatride Merlin’s Quest of de spectaculaire wing coaster Fēnix te berijden.

Toverland is een attractiepark voor het gehele gezin. In Toverland stapt u in magische wereld en ervaart u de spectaculaire attracties en shows!

Adres Attractiepark Toverland

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Telefoon: 077 – 4677050

Bezoek de website