Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Noorder Es 1
8426 GW Appelscha

Telefoon: 0516 430 395

Duinen Zathe is een attractiepark in Appelscha. Appelscha ligt in de provincie Friesland. Duinen Zathe is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij aan de Boerestreek en is in 2002 verplaatst naar een locatie ten noorden van de Wester Es.

Attractiepark Duinenzathe is één van de leukste pretparken in Nederland! Bij Duinenzathe beleeft u met uw gezin doldwaze avonturen en kunnen de kids de hele dag ravotten en instappen in alle spannende attracties! Er zijn niet alleen stoere attracties, maar ook voor de allerkleinsten onder ons zijn er diverse speeltoestellen, glijbanen, luchtkussens en een zandbak. Een gezellig, compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin!

Duinen Zathe – All inclusive pretpark

De hele dag slepen met tassen vol met eten en drinken is niet meer nodig dankzij het All-inclusive arrangement. Duinen Zathe is een All inclusive pretpark. Iedere bezoeker betaalt één entreeprijs voor onbeperkt toegang tot alle attracties en inclusief eten en drinken!

Adres Attractiepark Duinen Zathe

Noorder Es 1
8426 GW Appelscha
Telefoon: 0516 430 395

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland