ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen naast Wildlands heeft een uitgebreid programma voor jong en oud!

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen

Telefoon: 0591-617000

Emmen, een stad in het groene Drenthe. Waar u gezellig kunt winkelen, of naar Wildlands kunt gaan maar ook naar een theatervoorstelling kunt bezoeken.

ATLAS Theater Emmen

Het theater biedt veel mogelijkheden. Het ATLAS Theater is een nieuw theater waar iedereen zich snel thuis voelt. Het  ATLAS Theater heeft jaarlijks een vol en avontuurlijk programmering. ATLAS Theater voorstellingen voor jong en oud. En niet alleen voor Emmenaren, maar voor  publiek uit de wijde omtrek.

In het theater worden de bezoekers goed in de watten gelegd. U kunt bijvoorbeeld in het restaurant genieten van een lunch of diner, en aan de bar kunt u een drankje nuttigen. In de ruime foyers kan ieder vooraf de voorstelling al genieten van een kopje koffie of versnapering.

Adres ATLAS Theater Emmen

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen
Tel: 0591-617000

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.