ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen

ATLAS Theater Emmen naast Wildlands heeft een uitgebreid programma voor jong en oud!

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen

Telefoon: 0591-617000

Emmen, een stad in het groene Drenthe. Waar u gezellig kunt winkelen, of naar Wildlands kunt gaan maar ook naar een theatervoorstelling kunt bezoeken.

ATLAS Theater Emmen

Het theater biedt veel mogelijkheden. Het ATLAS Theater is een nieuw theater waar iedereen zich snel thuis voelt. Het  ATLAS Theater heeft jaarlijks een vol en avontuurlijk programmering. ATLAS Theater voorstellingen voor jong en oud. En niet alleen voor Emmenaren, maar voor  publiek uit de wijde omtrek.

In het theater worden de bezoekers goed in de watten gelegd. U kunt bijvoorbeeld in het restaurant genieten van een lunch of diner, en aan de bar kunt u een drankje nuttigen. In de ruime foyers kan ieder vooraf de voorstelling al genieten van een kopje koffie of versnapering.

Adres ATLAS Theater Emmen

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen
Tel: 0591-617000

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.