Agora Lelystad

Agora Lelystad

Agora in Lelystad bied jaarlijks een vol programma in de bioscoop en het theater voor jong en oud!

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad

Telefoon: 0320-239230

Agora, is een bioscoop, theater en congrescentrum in Lelystad. Het gebouw kenmerkt zich door zijn bijzondere vormen. Agora biedt een groots programma in het theater en bioscoop. Agora heeft alles voor een onvergetelijke theaterbeleving voor jong en oud!

Agora Lelystad

Agora, is hét theater van Lelystad! Agora heeft met 140 voorstellingen per jaar in alle genres van toneel tot aan kindervoorstellingen, en van jazz tot cabaret en musicals een groots aanbod. Het bijzondere gebouw in knal oranje kleuren heeft een bijzondere plek in het centrum van Lelystad gekregen.

Iedereen van jong tot oud beleeft het echte theatergevoel bij Agora in Lelystad!

Ook beschikt Agora Lelystad over een boscoopzaal. Heeft u zin in een avondje naar de film met uw geliefde of de hele familie? U kunt in Agora de nieuwste en coolste films zien!

Adres Agora Lelystad

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Telefoon: 0320-239230

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.