Paintball en Lasergame A Gogo Valkenburg

A GoGo Valkenburg

Neerhem 44
6301 CJ Valkenburg

Telefoon: 043-6090609

Paintballen en lasergamen in een grot, is dat mogelijk? Jazeker, en wel bij A GoGo in Valkenburg. In een gangenstelsel dat verlicht is met blacklights kunt u strijden tegen vrienden, collega’s of familie, met dit ontzettend leuke en actieve uitje. Er zijn verschillende missies te volgen, zoals ‘Hit the Can’ en ‘Capture the sticks’.

Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk sticks uit het vijandelijk gebied te verzamelen tijdens het lasergamen. Zo’n spectaculair en actief uitje heeft u nog nooit beleefd. En is de winnaar van het paintballen of lasergamen bekend, dan kunnen de scores vergeleken worden op het mooiste terras van Valkenburg. Wie wordt er King of the Cave?

Adres A GoGo Valkenburg

Neerhem 44
6301 CJ Valkenburg
Telefoon: 043-6090609

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs