Uit met de kinderen in Zeeland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

U bent op zoek naar een leuk dagje uit met kinderen? Dan zit u in Zeeland zeker goed! Er is een ruim aanbod aan leuke attracties in Zeeland. Zo vindt u er onder andere veel leuke speeltuinen, zowel overdekt als buiten.

Ook als u op zoek bent naar een leuk en origineel kinderfeestje bent u in Zeeland op het juiste adres.

Wilt u een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoekje aan de dierentuin of een attractiepark. En vergeet ook het zwembad niet, dit is leuk voor het hele gezin of een spetterend kinderfeestje. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit al deze leuke kinderuitjes? Kijk dan hieronder voor meer inspiratie!

Speeltuinen in Zeeland

De speeltuin doet het altijd goed bij een dagje uit met de kinderen. In Zeeland kunt u zowel terecht voor een overdekte als voor een buitenspeeltuin. Dus aan het weer hoeft een dag plezier niet te liggen. Hieronder vindt u een opsomming van de leukste speeltuinen van Zeeland:

 

Het is zeker de moeite waard om een van deze speeltuinen eens te bezoeken. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speel- en klimtoestellen!

Uitje voor het hele gezin

Wilt u er een dagje op uit met kinderen? Of gezellig met het hele gezin? Ga dan eens naar Reptielenzoo Iguana. Dit is een dierentuin die anders is dan alle andere dierenparken. De Reptielenzoo Iguana heeft namelijk alleen maar levende reptielen, amfibieën en insecten die over de hele wereld wegkomen. Het dierenpark is ook Europa’s grootste overdekte reptielenzoo!

Zwembaden

Met de kinderen uit en niet te veel geld willen uitgeven? Ga dan eens naar een van de spetterende zwembaden van Zeeland. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in het water en u kunt ontspannen met een boek of tijdschrift toekijken. Zeeland beschikt over drie zwembaden, zowel openlucht- als binnenzwembaden. Een erg mooi openluchtzwembad is bijvoorbeeld Zwembad Stelleplas in Heinkenszand.

 

Bekijk de provincie Zeeland voor nog meer leuke uitjes!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl