Uit met de kinderen op Vlieland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

Ga een dagje uit met kinderen naar Vlieland! Dat is leuk!

Uit met de kinderen op Vlieland

Er is op Vlieland genoeg leuks te doen. Wat dacht je er van om eens lekker te gaan paardrijden in het natuurrijke gebied van Vlieland? Ook wanneer je kind of zelf nog nooit hebt paardgereden is dit een unieke ervaring. Paardrijden is op een bijzondere manier de mooie omgeving van Vlieland verkennen. Zie je het paardrijden even niet zitten? Dan kun je op Vlieland voor speciale gelegenheden ook nog wel een huifkar huren!

Willen de kinderen liever laag op de grond blijven? Ga dan gezellig met het gezin midgetgolfen. Ook voor een kinderfeestje is Vlieland the place to be!

Midgetgolfen op Vlieland

Hét kinderuitje van Vlieland is toch wel de midgetgolfbaan! Met 18 leuke speelbanen. Zo kunt u er even een dagje met de kinderen uit. Laat zien wie de beste midgetgolfer is van uw gezin. Iedere golfbaan heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en hindernissen. Natuurlijk kunt hier ook genieten van een verfrissing. Voor een dagje er op uit met kinderen moet u zeker eens langs gaan op de midgetgolfbaan van Eldorado!

Alle kinderuitjes

Ga zeker als je op Vlieland bent mee met de Vliehors express! Dan ga je zeehondjes spotten, naar het jutters museum en lekker meezingen met de accordeonist!  De Vliehors Expres maakt tochten over de Vliehors, een zandvlakte van 20 vierkante kilometer aan de westkant van Vlieland. Deze vlakte wordt ook wel de Sahara van het Noorden genoemd.

Boek dit leuke uitje als je op Vlieland bent!

Op Vlieland hoef jij met de kinderen je zeker niet te vervelen! Huur een goede fiets en ga de ongerepte natuur in. Vind de mooiste schelpen op het strand en vind net als een echte jutter de mooiste spullen uit de zee!