Solexverhuur Veerhaven Texel

Het is vakantie en u zoekt een leuk uitje voor een dagje uit met kinderen? Op Texel vindt u hiervoor verschillende mogelijkheden. Ga een dagje uit met kinderen naar een speeltuin op Texel. Ook voor de mensen die niet zo van de zee houden heeft Texel een paar leuke zwembaden. Ook kunt u op Texel een leuk kinderfeestje laten organiseren. Wilt u niet alleen een leuke dag voor de kinderen maar ook voor uzelf, bezoek dan eens een dierenpark. Wat dacht u van Ecomare op Texel? Dat is pas leuk met kinderen uit gaan! Hieronder vindt u een aantal leuke kinderuitjes voor meer inspiratie.

Een leuk kinderfeestje op Texel

Bent u met een klein groepje kinderen op Texel om de verjaardag van uw zoon of dochter te vieren? Ga dan er op uit met de kinderen naar een van de kinderfeestjes die Texel u te bieden heeft. Zo kunt u een kinderfeestje laten organiseren bij:

•    Kareltje Krim FUN-arrangement
•    Bioscoop Cinema Texel

Met een verjaardags-uitje op Texel zal uw zoon of dochter een onvergetelijke dag beleven!

Ecomare De Koog op Texel

Er op uit met de kinderen en u heeft nog geen idee wat u moet gaan doen? Ontdek dan met de kinderen de wereld van de dieren die in de Noordzee leven. Zo zullen u en uw kinderen meer te weten komen over de:

•    Zeehonden
•    Vissen
•    Zeeslakken
•    Kwallen

Kijk, leer, voel en ruik wat er in de Noordzee leeft bij Ecomare.

Zwembaden op Texel

Zoekt u verkoeling van het water maar vindt u de zee net iets te koud? Ga dan met uw kinderen naar een van de zwembaden van Texel en geniet van het lekker verwarmde water.