Uit eten in Friesland

Ga eens lekker uit eten in Friesland!

Friesland heeft heel veel te bieden op het culinaire vlak. Wil je naar een drie sterrenrestaurants of luxe uit eten in Friesland. In Friesland kun je ook gezellig borrelen met je vrienden en genieten van diverse restaurants voor de Friese keuken.

Uit eten in Friesland

In de grote steden Heerenveen, Drachten, Harlingen, Leeuwarden, Sneek en Dokkum kun je heerlijk uit eten in de meest uiteenlopende restaurants! Maar uiteraard kun je ook terecht in de kleinere dorpen in de provincie Friesland voor goede maaltijd.

uit eten in Friesland

Brasserieën in Friesland

Zoek je naar een gezellig plek om even met vrienden af te spreken of na een dagje cultuur snuiven in Friesland even na te genieten van de leuke? Kies dan voor één van de onderstaande Brasserieën in Friesland.

All-you-can-eat in Friesland

Hou je van veel eten? Dan zit jij wel goed bij een All-you-can-eat restaurant! Kies voor een wereldrestaurant en geniet onbeperkt, voor een vaste prijs, van heerlijke verse en gegrilde gerechten.

uit eten in Friesland

Romantisch eten in Friesland

Hangt er liefde in de lucht? Wil jij je vriend(in) uitnodigen voor een romantische diner in Friesland? Zoek dan niet langer. Geniet samen van het prachtige uitzicht en de lekkerste gerechten die geserveerd worden. Wij hebben een paar restaurants voor jullie op een rij gezet:

Eet tips Friesland

Een paar andere ‘eet’ tips in Friesland zijn;

  • Post-Plaza Hotel & Grand Café – Leeuwarden
  • Restaurant De Kastanje – Sneek
  • Restaurant Prins Heerlijck – Beetsterzwaag
  • Hotel-Restaurant-Jachthavens – Galamadammen
  • Schots Restaurant Stadsboerderij De Koebrug – Stavoren

Ga voor nog meer leuke tips ook even kijken op de BLOG website van Liefs uit het Noorden. Hier staan hele leuke tips op van restaurants waar je zo 1,2,3 niet aan denkt maar zeer zeker een bezoekje waard zijn!

Vind de leukste restaurants ook op Eet.nu
Tapas in Friesland

Uit in Friesland

Ga je er een dag of een heel weekend op uit in Friesland? Dat is leuk! Want Friesland heeft je veel te bieden. Bezoek een museum of ga naar het theater. Ga lekker shoppen in de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Lees hier meer over uitjes en tips in Friesland.

Een dagje uit naar Friesland is een aanrader!

Kom je wel eens in Drenthe of Groningen? Ook daar kun je lekker uit eten! 🙂