Tips voor de Voorjaarsvakantie

Wij geven u graag wat leuke tips voor de Voorjaarsvakantie!

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er allerlei leuke uitstapjes te bedenken om eropuit te gaan met familie, kinderen of geliefde. U hoeft zich niet te vervelen, wij hebben leuke Tips voor de Voorjaarsvakantie.

Tips voor de Voorjaarsvakantie

De Voorjaarsvakantie ook wel de Krokusvakantie genoemd is altijd verspreid in Nederland. Tijdens de voorjaarsvakantie hoeft u zich echt niet te vervelen. Er zijn tal van kinderactiviteiten of wilt u naar een festival of een ander uitje u vindt op Wat te doen Vandaag genoeg tips voor de Voorjaarsvakantie!

In Groningen is er tijdens de Voorjaarsvakantie de Tuin en Sfeerbeurs

In Martiniplaza wordt de Tuin en Sfeerbeurs georganiseerd. Deze beurs luidt de tijd van de lente in! En is het een goed moment om inspiratie op te doen en uw tuin voor te bereiden! U vindt op de Tuin en Sfeerbeurs de nieuwste ontwikkelingen en diverse tuin accessoires. De Tuin en Sfeerbeurs is van 14 februari t/m 17 februari

Lees meer over de Tuin en Sfeerbeurs @Martiniplaza Groningen.

In Utrecht kunt u naar de Motorbeurs!

In de Jaarbeurs Utrecht is de jaarlijkse Motorbeurs. De motoren kunnen weer onder het kleed vandaan, de winter is voorbij. De echte motorfreaken kunnen hun hart ophalen tijdens de Motorbeurs in Utrecht! U vindt hier alles voor uw motor zoals accessoires, gereedschap, kleding en alle informatie als u wilt reizen met uw motor of wilt u een nieuwe motor. Verwonder u tijdens de Motorbeurs in Utrecht @Jaarbeurs.

Lees meer over de Motorbeurs in Utrecht

In Amsterdam kunt u naar de Negenmaandenbeurs

In de RAI Amsterdam kunnen nieuwe moeders kijken, kopen en ontdekken alles omtrent zwangerschap en opvoeding vindt u op de Negenmaandenbeurs! De beurs is er speciaal voor alle vrouwen die met zwangerschap te maken hebben (gehad) en zijn er heel veel producten en nieuwste items voor moeder en kind! Een gezellig dagje voor zwangere vrouwen is de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. de beurs is van 20 februari t/m zondag 24 februari.

Lees meer over de Negenmaandenbeurs

In Leiden is er het Leids Cabaret Festival

Leiden staat er bekend om! Leids Cabaret Festival. houdt u ook zo van een avondje lachen? Bezoek dan het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg. Het Leids Cabaret Festival is het broeinest van talent waar o.a. Najib Amhali zijn carrière begon. Leids Cabaret Festival is een leuke avond uit! Leids Cabaret Festival is van 11 februari t/m 16 februari.

Lees meer over het Leids Cabaret Festival

Maak een uitstapje in de Natuur of ga een dag naar het museum

Wat dacht u van het Natuurpark Lelystad het Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Noord-Holland of de Brunssummerheide in Limburg. Er zijn vele natuurparken waar u in de voorjaarsvakantie heel veel kunt doen en beleven. Ook is in het Nationaal Park Veluwezoom in Drenthe speciaal tijdens de voorjaarsvakantie leuke activiteiten.

Ontdek de mooiste natuurparken in Nederland

Nederland heeft vele musea! Van Rotterdam tot Groningen er zijn vele musea met de meest uiteenlopende exposities en activiteiten in de voorjaarsvakantie. Een bezoek naar het museum is echt een leuke dag uit! In de musea zijn veel workshops en doe-activiteiten.

Kijkt u bij uitjes voor nog meer uitgaanstips door heel Nederland!