Tip! Vaar vanaf Eemshaven binnen een dag naar Noorwegen

Aangeboden door Holland Norway Lines

Wil je supersnel van Groningen naar Noorwegen reizen? Boek dan een ticket op de MS Romantika. Deze ferry vaart meerdere keren per week op en neer tussen Kristiansand en de Eemshaven. Aan boord geniet je van een unieke cruise ervaring op het meest comfortabele en luxe passagiersschip van Nederland!

Na aankomst in Kristiansand, in het zuiden van Noorwegen, kun je gemakkelijk doorreizen naar Oslo, de fjorden, Bergen of zelfs Stockholm.

Vrijheid en comfort

Extra handig: je mag je auto, camper, motor of fiets meenemen op de ferry. In plaats van zelf de hele nacht te moeten rijden, kun je mét je voertuig op het schip en rij je zelf bij aankomst weer verder. Jij kunt genieten van de vrijheid en comfort van de MS Romantika, lekker overnachten in je privéhut, shoppen tegen taxfree tarief en dineren in één van de restaurants. Zo wordt reizen wel heel ontspannen!

Reizen

Om optimaal te kunnen genieten van Noorwegen, biedt Holland Norway Lines naast de overtocht naar Noorwegen ook complete pakketreizen en groepsreizen aan. Zo kun je een 8-daagse reis naar het prachtige skigebied van Vrådal maken. Je verblijft twee nachten aan boord van het schip en vijf dagen in een hotel in het typisch Noorse plaatsje Vrådal. Aan boord kun je genieten van een heerlijk diner en dansen op de muziek van een live band.

Liever wat korter weg? Geniet van een 3-daagse minicruise naar het verrassende Kristiansand, waarbij je twee nachten aan boord van het schip de MS Romantika verblijft, of een 5-daagse reis in het witte winterwonderland van Noorwegen.

Boeken kan snel en makkelijk via de website van Holland Norway Lines.