Party in december

Lekker uitgaan in december, gezellig!

Het is de leukste maand van het jaar. Party in december 2019! Dat kan in heel Nederland!

Uitgaan in december

In alle provincies van Nederland zijn er tal van uitgaansgelegenheden. De leukste feesten en partijen worden georganiseerd tijdens de feestdagen. Ga er uitgedost in je kerstkleding er op uit! Ga lekker dansen en drink een lekker glaasje wijn erbij.  Lets party in december 2019!

Tijdens de kerstdagen of de week erna zijn er veel themafeesten en ook met Oud en Nieuw zijn er vele party’s. Wij hebben een aantal leuke voor je uitgezocht. Dit zijn onze TOPtips door heel Nederland!

1.The flashback. De Club in Roermond draait weer de tijd terug. Kom binnen en ga mee naar de tijd dat R&B bekend werd en toen bekend stond voor smooth dansbare muziek dat vol met plezier zat. Geniet van de muziek uit de 90’s en dans op het ritme van de muziek. Ga weer terug de tijd in dankzij de R&B muziek die vol op gedraaid wordt.

2.Sowieso. De PopupClub maakt zich weer klaar voor het event Sowieso. Maak jij je ook al klaar voor een gezellig avondje met confetti in je glühwein en een podium vol met escalatie cadeaus. Het wordt een avond die je niet wil missen. Een avond vol met hit muziek, dans en natuurlijk het belangrijkste de gezelligheid die iedereen meebrengt.

3.Disco Inferno. Club NYX in Amsterdam presenteert je een avond vol disco, classics en R&B classics. Dans je vel liever op disco dan op de classics dan is dat mogelijk. De club wordt namelijk verdeelt in 3 zones. Kies je eigen stijl en geniet volop van de muziek van de muziek naar jou gekozen stijl.

4.Bonte avond. De Club REX in Hilversum wordt donderdag 19 december weer omgetoverd in een jungle met palmbladeren en lianen aan de muren en het plafond. Geniet van een tropische avond vol muziek en dans. Kom langs en geniet samen met je vrienden van de live optredens van de artiesten in Club REX.

5.Kerstgala 2019. De PopupClub in Leiden organiseert dit jaar weer een kerstgala. De gala is in de stijl van Moulin Rouge. Je krijgt deze avond een ultiem kerstgevoel dankzij de muziek van de dj’s. Ga samen met je vrienden de dansvloer op en swing mee op het ritme van de muziek.

6.Swingnight. De Ogtent in Duiven maakt zich weer klaar voor de Swingnight in december. Maak jij je ook al klaar voor een onvergetelijke avond. Dans en swing mee op de dance-classics of juist op de hits van nu. Dans samen met je vrienden op onze ruime dansvloer en geniet samen van de door de dj uitgekozen muziek. Kom langs en beleef deze avond zelf.

7.Latin mix Friday party. Elke vrijdag organiseert De Club La Bodeguita in Den -Haag een Latijnse avond. Dans de salsa op de muziek van de dj of drink wat cocktails aan de bar. De avond is gevuld met Latijnse muziek en je staat geen minuut stil op de dansvloer. Er lopen professionele fotografen rond om de avond van je leven vast te leggen voor je. Kom ook langs en schud je heupen los op het ritme van de muziek.

8.The riddim. Ben jij klaar voor een feestje kom dan vrijdag 6 december langs bij Club the Mix in Brielle. De club wordt dan omgebouwd tot één van de leukste plekken in de omgeving. De hele club wordt versierd en de dj’s houden je aan het dansen met hun muziek. Dit word een avond vol gelach, dans en natuurlijk enorm veel gezelligheid. Kom langs en beleef deze avond zelf.

9.Loco. Elke eerste vrijdag van de maand organiseert de Chin Chin Club een ouderwets gezellig avondje. De Chin Chin Cub in Amsterdam gaat helemaal LOCO op de muziek. De dj’s zorgen ervoor dat de muziek blijft draaien en dat iedereen de hele avond door zal blijven dansen. Kom langs en ga ook LOCO op muziek uit de genre Disco, House, R&B en Hiphop.

10.Sunday Dance Party Matinée. Begin de maand december zit je goed bij Club Nouvelle. De club uit Amstelveen organiseert namelijk een Dance Party. Van 16:00 tot 21:00 kun je genieten van muziek uit de 80’s tot en met de muziek van nu. dans mee op de klassiekers of juist op de muziek uit de top 40. Geniet van de sfeer, de gezelligheid en niet te vergeten de muziek

Heb je nog nog meer tips nodig? Kijk bij onze uitjes voor nog meer leuke ideeën.

LETS PARTY!