Overnachten in Friesland

Ontdek het hoge Noorden en maak je uitje compleet met een heerlijke verblijf in Friesland

Overnachten in Friesland

Wil je de grote stad ontvluchten en een paar dagen in het hoge Noorden doorbrengen? Dan heeft de provincie Friesland talloze gelegenheden om een overnachting in het Friese land onvergetelijk te maken. Van luxe hotels tot knusse Bed & Breakfasts en van een gezellige camping tot een bijzondere overnachting ín een vuurtoren. Trek er overdag op uit in het prachtige Friese landschap, bezoek de Friese hoofdstad en geniet ’s nachts van een heerlijke nachtrust onder een heldere hemel. Wij zetten een paar slaapgelegenheden voor je op een rij.

Hotels in Friesland

Ben je op zoek naar een comfortabele overnachting met alle luxe faciliteiten, kies dan voor één van onderstaande hotels.

Bed & Breakfast in Friesland

Tala Lodge Ravenswoud

Ontdek verrassende plekken, unieke accommodaties en gastvrije Friese families en overnacht in een sfeervolle Bed & Breakfast.

Lees ook: Elf fonteinen route

Kamperen in Friesland

Ben je natuurliefhebber? Kies dan voor een overnachting op een camping middenin de Friese natuur en geniet van de unieke landschappen en mooie Friese plekjes.

Overnachten op de Waddeneilanden

Een overnachting op de Waddeneilanden is alsof je je voor heel even in het buitenland bevindt. Overdag uitwaaien op het strand en ’s avonds genieten van een heerlijke nachtrust aan het strand of in de duinen.

Bijzonder overnachten in Friesland

Hotel WeidumerHout

Wil je je verblijf in Friesland echt onvergetelijk maken? Kies dan voor een bijzondere overnachting. Kijk uit over de Waddenzee, slaap middenin een weiland of laat je opsluiten in een cellenblok. De mogelijkheden zijn eindeloos:

Kom gerust eens een weekendje naar Friesland, want je weet wat ze zeggen: Fryslân Boppe. En ben je in de buurt, bezoek dan ook eens de leuke uitjes in Groningen en Drenthe, maak een bijzondere wandeling of ga een dagje winkelen in een stad naar keuze. Het Noorden heeft een heleboel te bieden.