NS dagje uit

Ga erop uit met de NS!

Heeft u zin om een dagje uit te gaan met de NS? Ga een NS dagje uit! In ons land kunt u vrijwel overal komen met de trein. Al helemaal als u de NS combineert met ander openbaar vervoer zoals de tram, metro en bus.

Leuke en voordelige uitjes met de NS

De NS heeft zeer regelmatig leuke aanbiedingen. U koopt dan bijvoorbeeld een kaartje voor de trein die gecombineerd is met een toegangskaartje voor bijvoorbeeld een museum of een lunch bij een brasserie.

Ook als u graag een weekendje weg wilt in plaats van een dagje uit biedt de NS verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld al een leuke hotelovernachting inclusief treinkaartje boeken in een grote stad vanaf zo’n 49 euro per persoon.

NS dagje uit met de kinderen

Voor kinderen is het vaak een ware traktatie om eens met de trein weg te gaan omdat ze dit niet zo vaak meemaken. De NS is dus een goed idee voor een dagje uit met kinderen. De trein brengt u vrijwel overal, en elke grote stad is gemakkelijk te bereiken met de NS. Bezoek bijvoorbeeld eens NEMO Science Center in Amsterdam, prima te bereiken met de trein. Kinderen kunnen hier zelf allerlei experimenten uitvoeren, hartstikke leuk. Ook een dagje naar bijvoorbeeld het Rijksmuseum of Van Gogh Museum kan prima met de NS.

Plan een mooie dagje uit met uw kids

 

Romantisch dagje uit NS

Heeft u zin in een romantisch dagje uit met uw vriend of vriendin? Combineer dan bijvoorbeeld een middagje shoppen of een bezoekje aan een museum met een heerlijk etentje in een restaurant zoals Gasterije La Fleur. Wilt u uw dagje uit compleet maken? Dan boekt u er toch een hotelovernachting bij? Overnachten kan bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, zo prachtig heeft u nog nooit overnacht!

Ga er een dagje uit met de trein