Nachtjeweg

Ga eens een nachtje weg! #tip

In Nederland zijn ontelbaar veel mogelijkheden als je zin hebt in een heerlijk nachtjeweg. Heb je zin in een romantische overnachting met je partner? Of wil je juist gezellig samen met de kinderen er eens een weekendje op uit trekken?

Alles is mogelijk, bekijk hieronder een aantal leuke ideeën!

Bied mee op een nachtjeweg

Je kent vast wel de online veilingsites waar je mee kunt bieden op een leuk dagje uit of een nachtjeweg. Het werkt heel eenvoudig. Op de website vindt je verschillende lopende veilingen van hotels en bijvoorbeeld bungalowparken. Je ziet direct wat het laatst bod is en hoe lang de veiling nog loopt. Bepaal hoeveel je wilt betalen en plaats je bod. Wie weet heb jij aan het einde van de veiling jouw nachtjeweg naar keuze gewonnen!

Nachtjeweg last minute

Bedenk je nu net dat je zin heeft in een gezellig of romantisch weekendje weg? Dat maakt niet uit, je hoeft echt niet perse vroeg te boeken voor een leuk nachtjeweg. Er zijn namelijk altijd vele last minute aanbiedingen te vinden! Vrijwel elk hotel heeft wel een leuke aanbieding. Hotels willen natuurlijk ook niet dat er kamers leeg blijven dus zij zijn vaak bereid de prijs iets te verlagen als je last minute een kamer boekt voor een heerlijke overnachting.

Aanbiedingen voor een weekendje weg

Heb je wel zin in een nachtjeweg maar wil je het wel leuk houden en er geen honderden euro’s aan uit geven? Wat dacht u bijvoorbeeld van het Amstel Botel? Dit is geen gewoon hotel maar een modern drijvend hotel in Amsterdam. Je kunt hier overnachten voor zeer betaalbare prijzen.

Ook Overijssel, Flevoland, Utrecht of Friesland zijn aanraders voor een weekendje weg. Of ga naar de provincie Groningen! In Groningen vindt je in het centrum vele hotels maar ook tussen de uitgestrekte weilanden. Vanuit de hele provincie ben je binnen no time in de stad Groningen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijk en romantisch nachtjeweg!