Magic Kingdom in Walt Disney World

Magic Kingdom in Walt Disney World

Magic Kingdom in Walt Disney World. Met attracties zoals Main Street USA, Fantasyland, Adventureland, Liberty Square, Frontierland, Tomorrowland en Mickey’s Toontown Fair.

Magic Kingdom in Orlando, Florida is misschien wel het meest populaire Disney Resort. Gebouwd in 1971, is het resort verspreid over meer dan 28.000 acres. Elk jaar bezocht door duizenden en duizenden bezoekers, zowel jong en oud.

Magic Kingdom : Main Street

Magic Kingdom Main Street

Magic Kingdom: Main Street

Main Street is de plaats waar je kunt wandelen of genieten van een door paarden getrokken straat auto. Maak gebruik van Horseless rijtuigen en de Walt Disney World Railroad om een bezoek te brengen aan Ariel’s Grotto of Cinderella’s Castle.

Te midden van andere attracties zoals de Mad Tea Party of Mickey’s Philhar Magic. Adventureland neemt u mee door exotische en verre vreemde landen; zoals Alladin’s Magic Carpets of the Jungle Cruise. De sfeer is prachtig en leuk voor alle leeftijden.

Magic Kingdom: de meest magische plek op aarde

Magic Kingdom in Walt Disney World . Genaamd de ‘meest magische plek op aarde’. Het resort beschikt ook over een aantal van de ‘all time greats’ van de animatie wereld; Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en Pluto.

Mickey’s Toontown Fair biedt attracties die allen van hen, waaronder Donald’s Boat, The Barnstormer bij Goofy’s Wijsneus Farm en Mickey, evenals Minnie’s, Landhuizen voorzien.

Walt Disney World Dolphin Hotel Orlando

Walt Disney World Dolphin Hotel Orlando

Walt Disney World Dolphin Hotel Orlando

Het luxueuze Walt Disney World Dolphin Hotel Orlando is de plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Magic Kingdom in Walt Disney World. Ontworpen door Michael Graves, de veelal bekroonde architect. Gelegen in het hart van de Walt Disney World Resort. De eetgelegenheden in het resort zijn eveneens luxe evenals exotisch.

Met 17 verschillende winkels om tegemoet te komen aan uw smaakpapillen. Voor degenen die willen ontspannen tijdens hun Florida vakantie, zijn er zwembaden, watervallen, fonteinen en zelfs whirlpools om u volledige te kunnen ontspannen. Evenals een tropische omgeving om te werken aan een mooi kleurtje.